OM PRAKSISSEN I KØBENHAVN, Kognitiv og Metakognitiv terapi

Velkommen til Praksis for Kognitiv Terapi i København K
– specialiseret kognitiv OG METAKOGNITIV psykologpraksis

Praksis for Kognitiv Terapi er en veletableret og specialiseret psykologpraksis beliggende i København K.

Praksissen blev grundlagt i København i 2003 og var som en af de første private praksisser med til at introducere og tilbyde kognitiv terapi. Praksis for Kognitiv Terapi udvidede i 2017 med en afdeling i Hellerup.

Alle psykologerne ved Praksis for Kognitiv Terapi er autoriserede af Socialministeriet og har speciale indenfor kognitiv terapi og/eller metakognitiv terapi. Psykologerne i København er alle medlem af Dansk Psykologforening samt Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi, og vi følger de etiske principper for nordiske psykologer.

Praksis for Kognitiv Terapis afdeling i København holder fortsat åbent for konsultationer.
Vi følger myndighedernes anbefalinger nøje. Hvis det bliver nødvendigt at aflyse din konsultation eller ændre den til en videokonsultation, kontakter vi dig.

Du skal vaske hænder, når du ankommer til praksissen, og vi har indrettet flere venteværelser samt fjernet magasiner, drikkevarer mv. for at undgå kontakt mellem vores besøgende.

Mød ikke op, hvis du oplever forkølelses- eller luftvejssymptomer eller har feber.
Kontakt i stedet din psykolog for at ændre din konsultation til video-eller telefonkonsultation.

Med venlig hilsen Praksis for Kognitiv Terapi

Mette Eline Lauritzen, direkte nr: 30528485

Stine Næsted, direkte nr: 30528486

VI ER PSYKOLOGER I KØBENHAVN DER ARBEJDER MED KOGNITIV TERAPI OG METAKOGNITIV TERAPI

Kognitiv terapi er evidensbaseret, og forskningen påviser en meget høj effektivitet. I Praksis for Kognitiv Terapi har vi fokus på, at du gennem forløbet, i vores praksis i København, opnår viden om dig selv, virksomme teknikker, konkrete redskaber og strategier, som du kan anvende fremadrettet. 

I daglig praksis arbejder vi med behandling af arbejdsrelateret stress og belastningsreaktioner, OCD, depression, de forskellige typer af angst – herunder panikangst, socialfobi, enkeltfobier, generaliseret angst og helbredsangst – samt andre problematikker som eksempelvis lavt selvværd og almenpsykologiske problemstillinger.

Vores kerneydelse er individuel kognitiv terapi og metakognitiv terapi, og vores primære mål er at yde dette i den højeste kvalitet, hvor vi sikrer en mærkbar bedring og øget livskvalitet for dig.

SPECIALISEREDE PSYKOLOGER i København MED STOR ERFARING

For altid at sikre den bedste kvalitet af den terapi vi tilbyder dig, opkvalificerer vi os jævnligt ved at deltage i uddannelser og kurser, med førende eksperter fra ind- og udland. På den måde sikrer vi os specialiserede kompetencer målrettet at give dig det optimale udbytte af dit forløb hos os. Vores solide erfaring som psykologer  bidrager til vores holdbare behandlingsresultater, som fortsat er vores mål i ethvert forløb i Praksis for Kognitiv Terapi. 

På vores hjemmeside kan du finde nyttig viden om de forskellige problematikker vi behandler, læse om kognitiv terapi  og metakognitiv terapi samt finde information om hvordan du kan tage kontakt til os.

Vi glæder os til at tage godt i mod dig og yde dig det bedste terapiforløb i Praksis for Kognitiv Terapi.  

Vil du blive klogere på kognitiv terapi med det samme så klik på kognitiv terapi

Psykologerne i København K
Telefon: 33 24 24 98

Psykologerne i Hellerup
Telefon:
39 77 50 28

KOGNITIVE PSYKOLOGER I KØBENHAVN K OG HELLERUP

Klienterne i vores psykolog praksis kommer fra mange dele af København og det Nordkøbenhavnske område bl.a. fra Hellerup, Taarbæk, Ordrup, Charlottenlund, Lyngby, Skovshoved, Amager, Valby, Klampenborg, Gentofte, København K, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Nordhavn,  Sydhavnen, m.fl

Psykologerne