OM PRAKSISSEN I HELLERUP
Kognitiv og Metakognitiv terapi

Velkommen til Praksis for Kognitiv Terapi i Hellerup
– specialiseret kognitiv og metakognitiv psykologpraksis

Praksis for Kognitiv Terapi er en veletableret og specialiseret psykologpraksis beliggende i Hellerup og København K

Praksissen blev grundlagt i København i 2003 og var som en af de første private praksisser med til at introducere og tilbyde kognitiv terapi.

Praksis for Kognitiv Terapi har fra 2017 valgt at udvide med en afdeling i Hellerup for at kunne imødekomme henvendelser fra blandt andet Nordsjælland.

Alle psykologerne ved Praksis for Kognitiv Terapi er autoriserede af Socialministeriet og har speciale indenfor kognitiv terapi og/eller metakognitiv terapi. Vi er alle medlem af Dansk Psykologforening samt Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi, og vi følger de etiske principper for nordiske psykologer.

Praksis for Kognitiv Terapis afdeling i Hellerup holder fortsat åbent.
Vi overholder alle anbefalinger og en høj hygiejnestandard, ligesom vi har sikret vores besøgende mulighed for at benytte håndvask og håndsprit samt at holde god afstand til hinanden i venteområdet og på kontorerne.

Vil du helst undgå personligt fremmøde, tilbyder vi naturligvis konsultation pr. telefon eller video.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 39 77 50 28

PSYKOLOG I HELLERUP DER ARBEJDER MED KOGNITIV TERAPI og Metakognitiv Terapi

Kognitiv terapi og metakognitiv terapi er evidensbaserede og forskningen påviser en meget høj effektivitet af disse behandlingsformer. I Praksis for Kognitiv Terapi  har vi fokus på, at du gennem forløbet opnår viden om dig selv, virksomme teknikker, konkrete redskaber og strategier, som du kan anvende fremadrettet. 

I daglig praksis arbejder vi med behandling af arbejdsrelateret stress og belastningsreaktioner, OCD, depression, de forskellige typer af angst – herunder panikangst, socialfobi, enkeltfobier, generaliseret angst og helbredsangst – samt andre problematikker som eksempelvis lavt selvværd og almenpsykologiske problemstillinger.

Vores kerneydelse er individuel kognitiv  eller metakognitiv terapi, og vores primære mål er at yde dette i den højeste kvalitet, hvor vi sikrer en mærkbar bedring og øget livskvalitet for dig.

SPECIALISEREDE PSYKOLOGER i Hellerup MED STOR ERFARING

For altid at sikre den bedste kvalitet af den terapi vi tilbyder dig, opkvalificerer vi os jævnligt ved at deltage i uddannelser og kurser, med førende eksperter fra ind- og udland. På den måde sikrer vi os specialiserede kompetencer målrettet at give dig det optimale udbytte af dit forløb hos os. Vores solide erfaring bidrager til vores holdbare behandlingsresultater, som fortsat er målet i ethvert forløb i Praksis for Kognitiv Terapi Hellerup.

På vores hjemmeside kan du finde nyttig viden om de forskellige problematikker vi behandler, læse om kognitiv terapi og metakognitiv terapi samt finde information om hvordan du kan tage kontakt til psykologerne i Hellerup.

Vi glæder os til at tage godt i mod dig og yde dig det bedste terapiforløb i Praksis for Kognitiv Terapi Hellerup.  

Vil du blive klogere på kognitiv terapi med det samme så klik på kognitiv terapi eller metakognitiv terapi

BESTIL TID TIL PSYKOLOGBehandling 

Ønsker du at bestille en tid i vores Hellerup afdeling så har vi daglig telefontid fra 8-17.

PSYKOLOG
SUSANNE EGESKOV DAVIDSEN
HELLERUP

Se Susannes profil her

Psykolog Susanne Egeskov Davidsen
Cand.psych.aut. – Specialist i Klinisk Psykologi & Supervisor i psykoterapi – leder af afdelingen i Hellerup.
MCT-I certificeret metakognitiv psykolog (MCT-institute).
2 årig Kognitiv specialistuddannelse (SAKT).

Telefon: 39 77 50 28 – Mobiltlf.: 30 52 84 87 

Mail:

Medlem af Dansk Psykologforening
Medlem af SAKT (Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terap

Psykologerne i København K
Telefon: 33 24 24 98

Psykologerne i Hellerup
Telefon:
39 77 50 28

KOGNITIVE PSYKOLOGER I HELLERUP OG KØBENHAVN K

Klienterne i vores psykolog praksis i Hellerup kommer fra mange dele af København, Nordsjælland og det Nordkøbenhavnske område bl.a. fra Hellerup, Valby, Klampenborg, Gentofte, Taarbæk, Ordrup, Charlottenlund, Lyngby, Skovshoved, Amager, København K, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Nordhavn,  Sydhavnen, m.fl

Psykologen