KOGNITIV COACHING

Hvad kan du bruge coaching til?

Coaching er en metode til at arbejde med dig selv og din udvikling som menneske på forskellige områder såsom i dit privatliv, dit arbejdsliv mm. Det er anvendeligt i forhold til ting, som man ønsker at blive bedre til, og det er anvendeligt til at synliggøre og nå sine mål. Ved hjælp af kognitiv coaching vil du få  færdigheder til at justere og påvirke dine tanker og følelser og derigennem nå frem til større handlekraft og konstruktive løsninger. Coaching kan bruges som et redskab til personlig udvikling men adskiller sig fra terapi, da der ikke tages udgangspunkt i en psykologisk problematik eller lidelse, der skal behandles. Til gengæld fokuseres der i højere grad på, hvordan du kan lære at opnå de resultater og den udvikling, du ønsker i dit liv.

Kognitiv coaching tager udgangspunkt i principperne fra den kognitive teori og metode. Det som adskiller kognitiv coaching fra kognitiv terapi er, at der i kognitiv coaching tages udgangspunkt i nutiden og arbejdes fremad derfra.

Der er samtidig meget fokus på den enkeltes potentiale og ressourcer og på at bruge egne færdigheder mere effektivt. I coachingen bliver der brugt tid på at bevidstgøre, hvor man er lige nu, og i hvilken retning man ønsker at bevæge sig.
 

Hos Praksis for Kognitiv Terapi er din coach psykolog

Da vi foruden at være coaches også er psykologer, er du sikret en høj faglig kvalitet af din coaching. Vi har stor indsigt i menneskets psyke og en bred erfaring med at hjælpe folk til at udvikle sig.
 
Læs mere om kognitiv terapi som metode her: https://www.kognitivpraksis.dk/kognitiv-terapi-voksne/

Psykologerne i København K
Telefon: 33 24 24 98

Psykologen i Hellerup
Telefon:
39 77 50 28

KOGNITIVE PSYKOLOGER I KØBENHAVN K OG HELLERUP

Klienterne i vores psykolog praksis kommer fra mange dele af København og det Nordkøbenhavnske område bl.a. fra Hellerup, Taarbæk, Klampenborg, Gentofte, København K, Ordrup, Charlottenlund, Lyngby, Skovshoved, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Nordhavn, Amager, Valby, Sydhavnen, m.fl

KOGNITIV COACHING