ARTIKLER

Den “underlige” OCD / “men jeg er jo ikke bange for bakterier??”

I de seneste 10 år er fokus på og viden om OCD steget enormt i den brede befolkning – fra at være en lidelse, som kun meget få mennesker (oftest OCD-ramte, deres pårørende og behandlere) kendte til, vækker diagnosen nu genkendelse hos de fleste…..

Læs hele artiklen her.

Pårørende og OCD

Ligesom mennesker med OCD har brug for en masse hjælp, omsorg og støtte, er det samme tilfældet for deres pårørende. Mange pårørende til OCD-ramte befinder sig, i hvert fald i starten af forløbet, i en situation, hvor de er bekymrede for fremtiden, i vildrede omkring, hvordan de bedst hjælper …

Læs hele artiklen her.

“Spilder jeg din tid?”

I en privat psykologpraksis møder vi mange forskellige grunde til, at folk har besluttet sig for at opsøge en psykolog og påbegynde et terapiforløb. Ganske ofte er begrundelsen, at mennesket, der sidder overfor os, lider under eksempelvis depression, OCD, angst, stress eller måske en kombination af flere af disse lidelser.

Læs hele artiklen her.

Det gode match

Når man står overfor at skulle påbegynde et terapiforløb, gør de fleste sig overvejelser om, hvordan man finder den bedst mulige terapeut – de mange forskellige behandlere og behandlingsretninger er som en jungle, der er vanskelig at navigere i, samtidig med, at det er overordentligt vigtigt at få navigeret sig det helt rigtige sted hen.

Læs hele artiklen her.

KOGNITIVE PSYKOLOGER I KØBENHAVN K OG HELLERUP

Klienterne i vores psykolog praksis kommer fra mange dele af København og det Nordkøbenhavnske område bl.a. fra Hellerup, Charlottenlund, Taarbæk, Klampenborg, Vesterbro, Gentofte, København K, Ordrup, Sydhavnen, Lyngby, Skovshoved,  Østerbro, Nørrebro, Nordhavn, Amager, Valby m.fl

ARTIKLER